Fredensborg skov og have

Lokal virksomhed

Vi er en lokal virksomhed på 20 mand med vidt forskellig erfaring. Fra værkfører på et større værksted og til knallertmekaniker.
Vi har et mål med de havebrugsmaskiner og andre maskiner vi reparerer og foretager service på:
De skal ikke komme tilbage for omservicering inden for det næste år!
Indehaver Henrik Brunholm er udlært Traktormekaniker og har arbejdet indenfor faget de sidste 27 år. Henrik har ved siden af Fredensborg Skov & Have, en landbrugsejendom, som han driver sammen med sin famille.
Henrik har overtaget forretningen i februar måned 2011 efter at havde været ansat i firmaet, under den tidligere indehaver i et 1 år, da han kan se det stor potentiale i forretningen.

Henrik bruger 2 ordsprog

"Den lille bliver også stor en dag"

"Vi skal også være her i morgen, så vi er nødt til at være ærlige"

landscaping-wp-themes-spring-and-fall-cleanup-2-870×450

Hvorfor vælge os?

Hos Fredensborg Skov & Have har vi efterhånden opbygget masser af års erfaring med salg og reparation af plæneklipper, erhvervsmaskiner samt andre haveredskaber. Vi forhandler de mest populære brands som Stiga, Stihl, Husquarna og Klippo. Hos Fredensborg Skov & have er du derfor sikker på at få en autoriseret service inden for alle de brands du finder under produkter her på siden. Vi kan samtidig reparerer samtlige maskiner i vores værksted, så du kan få fuld service hos os.

Vores kompetencer & ekspertise

Vores kompetencer spænder bredt, og vi er i dag specialister i de mest populære brands som Stiga, Stihl, Husquarna og Klippo. Således er vi også autoriseret reparatør af samtlige brands, du finder under produkter. Derfor har vi i dag også en række større kunder, eksempelvis boligselskaber, hvor vi foretager reparation af din plæneklipper på stedet.

100%
100%
100%

Vores Leverandører

AL-KO_logo.svg
fredensborg_skov_have_leverandører_primagaz
fredensborg_skov_have_leverandører_kuboto
fredensborg_skov_have_leverandører_ars
fredensborg_skov_have_leverandører_stihl
fredensborg_skov_have_leverandører_aspen
fredensborg_skov_have_leverandører_stiga
fredensborg_skov_have_leverandører_bobcat