Robotplæneklipper.

Robotplæneklipper er den direkte vej til en velklippet have

Robotplæneklipperen er den direkte vej til en velklippet have – vel at mærke uden, at du skal bruge timevis hver sommer på at skubbe rundt på en græsslåmaskine. Men når du skal vælge en robotplæneklipper er der en del hensyn, du skal tage – eksempelvis er der stor forskel på, hvor stor en plæne, den enkelte klipper kan klare.​

​Dette klare vi hos Fredensborg Skov & Have med råd og vejledning. Og kommer gerne ud på have besøg, for at finde den bedste løsning for den enkelte have. Dertil kan vælges om du selv står for installation, eller om vi skal komme og ligge kabel og installation.

​Når det så er gjort, kan du læne dig tilbage i havestolen, mens robotten stille og roligt holder græsset pænt og kort, vil du takke dig selv for investeringen, for robotplæneklipperen er faktisk en helt fantastisk opfindelse.

Vi rådgiver gerne om robotplæneklippere

​Kontakt os hvis du har spørgsmål

Der er dog også mulighed for at besøge vores center. Vi er beliggende i Fredensborg i Nordsjælland, og vi kan kontaktes på telefon 48 48 05 18 eller på e-mail ​info@fredensborgskovhave.dk.

Inden for robotplæneklipper er vi forhandler af følgende mærker:

Husqvarna

Stihl 

Stiga

Åbningstider:

Mandag til Fredag:  07.00-18.00

Lørdag: 09.00- 14.00

Søndag: LukketFredensborg Skov & Have ApS - Kongevejen 60 - 3480 Fredensborg
Telefon: 48 48 05 18
info@fredensborgskovhave.dk