Reparation af græsslåmaskine

Reparation af græsslåmaskine tilbydes i Nordsjælland

​Er græsslåmaskinen gået i stykker, og mangler halvdelen af græstæppet fortsat at blive slået? Der er ingen grund til panik. Hos Fredensborg Skov & Have kan vi nemlig hjælpe dig videre i langt de fleste tilfælde med reparation af græsslåmaskine, således du hurtigt kan få klippet resten af græsset.

Vi tilbyder også reparation af havetraktor.

​Har du brug for reparation af græsslåmaskine?

Hos Fredensborg Skov & Have reparerer vi på en lang række brands, hvor vi er autoriserede reparatører. Det betyder, vi har en kæmpestor mængde know-how, hvilket er din garanti for effektiv og problemfri reparation af din græsslåmaskine.

​Vi udfører dog også reparationer på brands, vi ikke normalvis fører. Det er ikke altid alle reservedele, vi har mulighed for at fremskaffe, men i langt de fleste tilfælde, kan vi være behjælpelige.

Min græsslåmaskine er gået i stykker – hvad gør jeg?

Hvis du har brug for reparation af græsslåmaskine, kan vi reparere den på vores center i Fredensborg i Nordsjælland. Reparationstiden kan variere afhængig af skadens omfang, men vi bestræber os altid på at være hurtige, grundige og effektive.

​Hvis du blot har et spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 48 48 05 18 eller skriv til info@fredensborgskovhave.dk.

Åbningstider:

Mandag til Fredag:  07.00-18.00

Lørdag: 09.00- 14.00

Søndag: LukketFredensborg Skov & Have ApS - Kongevejen 60 - 3480 Fredensborg
Telefon: 48 48 05 18
info@fredensborgskovhave.dk