Reparation af plæneklipper og havetraktor

Nykøb og reparationer af havetraktor og plæneklipper

​Hos Fredensborg Skov & Have er vi specialister og eksperter i alverdens udstyr til havearbejdet.

Dette omfatter også plæneklippere, hvor vi både sælger nye plæneklippere af allerhøjeste kvalitet, ligesom vi også kan hjælpe dig med reparation af din plæneklipper eller havetraktor, hvis denne trænger til dette.

Vi tilbyder osså reparation af græsslåmaskiner.

​Har du brug for reparation af plæneklipper?

Vi servicerer i dag et meget bredt udvalg af forskellige mærker af plæneklippere, og der er ganske stor sandsynlighed for, at din plæneklipper også er omfattet heraf. Derfor kan vi også skaffe langt de fleste reservedele til populære brands, hvorfor vi i klart de fleste tilfælde kan udføre reparationen hurtigt og effektivt på din plæneklipper.

Hvorfor vælge os?

Hos Fredensborg Skov & Have har vi efterhånden opbygget masser af års erfaring med salg og reparation af plæneklipper.

Vores kompetencer spænder bredt, og vi er i dag specialister i de mest populære brands som Stiga, Stihl, Jonsered og Klippo. Således er vi også autoriseret reparatør af samtlige brands, du finder under produkter. Derfor har vi i dag også en række større kunder, eksempelvis boligselskaber, hvor vi foretager reparation af din plæneklipper på stedet.

​Kontakt gerne hvis du har spørgsmål

Der er dog også mulighed for at besøge vores center. Vi er beliggende i Fredensborg i Nordsjælland, og vi kan kontaktes på telefon 48 48 05 18​ eller på e-mail

info@fredensborgskovhave.dk.Hvis uheldet er ude, og din havetraktor skal repareres, er vi de helt rigtige hos Fredensborg Skov & Have til reparation af din havetraktor. Vi har nemlig mange års erfaring med diverse udstyr til haven, og vi kan således udføre reparationer på langt de fleste havetraktorer – uanset defektens omfang.

​Hvilken form for reparation af havetraktorer kan vi tilbyde?

Det er som nævnt i langt de fleste tilfælde, at vi har mulighed for at foretage en succesfuld reparation af havetraktoren.

​Vi er i dag autoriseret reparatør af samtlige brands, vi fører. Du finder listen over produktbrands under produkter. Det betyder, vi har en masse know-how, hvilket er din garanti for, at du kan regne med en effektiv og succesfuld reparation af havetraktor, så du hurtigt er kørende igen.

​Vil du vide mere?

Hvis du ønsker at kontakte os, kan dette altid gøres på 48 48 05 18. Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, eller blot ønsker at få besvaret et eller flere spørgsmål.

​Du kan også skrive en besked eller et spørgsmål til os, ved at sende en e-mail til info@fredensborgskovhave.dk

​Vi har mulighed for reparation af havetraktor i vores center i Fredensborg i Nordsjælland, ligesom vi også har en række større kunder, hvor vi kører ud og foretager reparationen af havetraktoren lokalt.

Åbningstider:

Mandag til Fredag:  07.00-18.00

Lørdag: 09.00- 14.00

Søndag: LukketFredensborg Skov & Have ApS - Kongevejen 60 - 3480 Fredensborg
Telefon: 48 48 05 18
info@fredensborgskovhave.dk