fbpx
Fredensborg skov og have
Gratis havebesøg

Skal vi komme på besøg i din have?

Er du i tvivl om hvilken robotplæneklipper der er bedst til din have? Eller er du i tvivl om det overhovedet er en god ide med en robotplæneklipper? Så kan du lige nu få besøg af en af vores robotplæneklipper teknikere.

Gratis uforpligtende havebesøg

Det er gratis og ganske uforpligtende at invitere Fredensborg Skov & Have ind i din have. Ønsker du hjælp til at finde den rette robotplæneklipper kan vi hjælpe dig. Kontakt os i dag og så finder vi en dag hvor en af vores have teknikere kommer på besøg i din have og sammen med dig finder frem til hvilken robotplæneklipper der passer bedst til din have. Efterfølgende sender vi et uforpligtende tilbud der er gældende i 30 dage. Accepterer du tilbuddet kommer vi og opsætter din nye robotplæneklipper.

KONTAKT OS