fbpx
Fredensborg skov og have

Vidste du at du kan privat lease en robotplæneklipper?

LEASE en robotplæneklipper

Ja den er god nok! Du kan nu privatlease en robotplæneklipper og få fuld service og installation med i leasingen hos Fredensborg skov & have.

Du kan blandt andet lease den populære Automower® fra Husqvarna med Husqvarna Lease Plus. Se, hvad du får ud af at lease din robotplæneklipper frem for at eje den. Her får du en praktisk pakkeløsning, hvor du leaser en Husqvarna Automower efter eget valg til en fast månedlig pris. Leasingperioden er for tre år, og du vælger selv, hvilken af de mange Automower-modeller, du ønsker at lease.

Top kvalitet uden meromkostninger

Hos Fredensborg Skov & Have kan vi tilbyde en ordning uden meromkostninger der følger med at vedligeholde en robotplæneklipper. I stedet for får du en robotplæneklipper i bedste kvalitet og servicen er inkluderet i den månedlige leasing ydelse.

Det bliver ikke nemmere

Vi vil gerne tilbyde dig en ny og bekvem måde at få den bedste robotplæneklipper-oplevelse på. Du skal blot besøge os i butikken og beslutte dig for model, så klarer vi resten.

Start en ny leasingperiode med Husqvarna

Efter din leasingperiode er overstået kan du starte en ny leasingaftale, hvis du ønsker det. Alternativt kan du bytte robotplæneklipperen og opgradere til en ny model og leasingaftale. De robotplæneklippere der bliver sendt retur efter endt leasing periode, bliver renoveret og gjort klar til en ny bruger. På denne måde forlænges produktets livscyklus.

Leasingpriser afhænger af model, men starter fra 299 kr. inkl. moms om måneden*, hvis du vælger en leasingperiode på 60 måneder.

Det får du med Lease Plus:

  • Valgfri Automower®
  • Installation af Automower inkl. kabellægning
  • Årlig service og softwareopdatering
  • Vinteropbevaring
  • Gratis reparationer*
  • Originale Husqvarna-knive hvert år

Månedlig pris fra 299 kr (60 måneders leasing)

*Medmindre produktet er beskadiget som følge af misbrug, forsømmelse eller fejlagtig anvendelse.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.