fbpx
Fredensborg skov og have
Stihl all inclusive robotplæneklipper

STIHL All Inclusive

Robotplæneklipper til kun 315,- pr. mdr.

Ja den er god nok! Du kan nu finansierer en STIHL Robotplæneklipper gennem Fredensborg skov & have og få fuld service og installation med i den månedlige ydelse.

All Inclusive fra STIHL

Perfekt plæne, fast pris – Fra kun 315,- pr. mdr.

Opdag fordelene ved STIHL All Inclusive – en finansieringsaftale, hvor du kan nyde godt af præcis den iMOW robotplæneklipper, der passer til dit behov til et fast, lavt beløb pr. måned. Du kan også vælge en af de skræddersyede Garden Care pakker, der ud over en iMOW, også indeholder udvalgte batteridrevne havemaskiner, så du er klar til at tackle de andre opgaver, der er i din have.

Det faste månedlige beløb er udregnet ud fra, hvilken iMOW-model eller Garden Care pakke du vælger, og betaling sker over 60 måneder. Der er ingen rentetilskrivning, oprettelsesgebyr eller udbetaling. Den pris du betaler i finansieringsperioden, udgør den reelle pris for maskinen/maskinerne – inkl. installation samt årligt service og vinteropbevaring af robotplæneklipperen i 4 år. I aftalen er også inkluderet en iMOW opfølgning med os, så vi sammen kan sikre, at den fungerer som den skal – det kan gøres på mail eller telefon, men vi kommer også gerne ud, hvis der er behov for et besøg. Så bli’r det ikke lettere!

Finansiering sker i samarbejde med Resurs Bank.

Det bliver ikke nemmere

Hos Fredensborg Skov & Have kan vi tilbyde en ordning uden meromkostninger der følger med at vedligeholde en robotplæneklipper. I stedet for får du en robotplæneklipper i bedste kvalitet og servicen er inkluderet i den månedlige pris.

Gennem All Inclusive Stihl er der ingen renter, ingen gebyrer, du betaler samlet kun den reelle pris, finansieret over 60 mdr.

Du kan hermed opnå en ny og bekvem måde at få den bedste robotplæneklipper-oplevelse på. Du skal blot besøge os i butikken og beslutte dig for model, så klarer vi resten.

Alt er inkluderet

 

Efter din leasingperiode er overstået kan du starte en ny leasingaftale, hvis du ønsker det. Alternativt kan du bytte robotplæneklipperen og opgradere til en ny model og leasingaftale. De robotplæneklippere der bliver sendt retur efter endt leasing periode, bliver renoveret og gjort klar til en ny bruger. På denne måde forlænges produktets livscyklus.

Leasingpriser afhænger af model, men starter fra 299 kr. inkl. moms om måneden*, hvis du vælger en leasingperiode på 60 måneder.

Det får du med All inclusive fra Stihl:

  • Komplet Installation af din iMOW*
  • En iMOW opfølgning med os.
  • Vinteropbevaring, og i forbindelse hermed, service af din iMOW i 4 år.
  • Ingen renter eller gebyrer.

*Fri installation er en standardinstallation indenfor en radius af 50 km fra forhandlerens udsalgssted. Udover 50 km vil der tilkomme tillæg for kørsel. En standardinstallation gælder op til 4 øer (bede eller andet, som robotten skal køre udenom) – ved mere komplekse haver med mange bede, havegange eller andet, aftales evt. tillæg med din forhandler.

Kontakt os for interesse eller spørgsmål. Du kan også finde mere information hos Stihl’s hjemmeside.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.